Den svåra jultävlingen 2011
Här är de rätta svaren på tävlingen "Finn minst fem fel".
Finn (minst) 5 fel! FACIT

1) Angela Merkel var inte där. Om det nu är så att hon kör mc så är det säkert ett tyskt fabrikat på 3 bokstäver.
2) Månad 13 på skattelappen. Visserligen finns det sådana dekaler att köpa, men det har inte den här seriöse ägaren gjort.
3) Spöken kanske inte lämnar någon skugga, men pakethållarstag brukar göra det. Det borde ha varit en skugga från det nedre staget på däcket.
4) Tre nabbar i däcket verkar ha flutit ihop till en stor platta. Kräver både skarp syn och bra förstoringsglas för att upptäckas.
5) Två ventiler i bakdäcket är en mer än normalt. Den här verkar sitta lite snedare än den rakt ner.
6) Bakcylinderns stötstångstrumma till avgasventilen saknas (se hojen bredvid).
7) Ett varv saknas mitt på fjädern på höger bakstötdämpare.
8) Angela hade ingen mus i hjälmen.
9) Hojen är en Egli-Vincent. Henry skulle aldrig ha pimpat den med ett BSA-emblem på tanken.
10) Här låg det en hjälm. För att upptäcka detta måste den ambitiöse leta reda på originalbilden på Vincent-klubbens hemsida. Hjälmen måste bort för göra plats för den falska skuggan från Neville (se 13).
11) Neville har blå dekorer på sitt skinnställ, inte röda. Om man inte känner honom måste man även här leta reda på originalbilden.
12) Bakom träden ser man ett JAS Gripen störta. Har Du inte hört det på Nyheterna så har det nog inte hänt, i vart fall inte just här och just då.
13) Av skuggorna i bildens nedre högra hörn verkar solen vara bakom och till höger. Skuggan från Neville faller åt helt fel håll. För att upptäcka detta bör man kanske ha samma konspirationssökande läggning som de som påstår att människan aldrig landat på månen. De kollar noga på skuggor m.m. och hoppas att de hittar något som bevisar vad de redan bestämt sig för att tro på.
14) Sivert är noga med sin hoj och skruvar alltid fast allting ordentligt. Det är därför inte så troligt att han skulle ha tappat hastighetsmätaren.

Ägaren till den gröna Egli-Vincenten har meddelat att han känner till ett dussintal fel på hojen redan innan bilden förvanskades. Den ansvarige för tävlingen, som lyckats ersätta Henrys nuna med Angelas, bedyrar att han inte varit inblandad i någon annan bildförfalskning, t.ex. "korrigeringen" av bilderna med tveksam äkthet med kungen på porrklubb.

Söker auktionsresultat. Var god vänta
Söker annonser. Var god vänta