Tillbaka till listan med träffar
SKANDINAVISK KLUBBTRÄFF 2010

Allinge, Bornholm, 20 - 22 augusti 2010

Bornholmsmötet i augusti 2010

Östersjöns pärla, Bornholm visade sig vara en mycket väl vald plats för årets Vincentträff. Detta visste vi sedan tidigare då vi redan 1996 hade en sammankomst här. Eftersom många av oss tycker det här med träffar är så trevligt började deltagarna komma redan på tisdagseftermiddagen. Vi som kom tidigare gjorde bl.a rundkörningar på ön, en båtutflykt till Kristiansö samt besök på Hammershus fästningsruin. Ibland räcker det att insupa atmosfären, träffa sina kompisar och bara vara, man behöver inte tvunget ha program alla dygnets timmar.

Mötesplatsen var en kro mitt i centrum av Allinge där man varje kväll under högsäsong har musikuppträdande med bra artister. Kroens galne kock gjorde det danska köket rättvisa och det serverades mycket god och rikligt tilltagen mat. Dessutom bjöd han bl.a. undertecknad på en skräckfylld åktur i sin Pantherdrivna sidvagn.

Allt som allt blev vi ca 60 deltagare på 22 Vincentcyklar från Sverige, Danmark, Tyskland och Norge. Förutom ett par punkteringar och strippade splines på ett kedjedrev gick alla cyklarna till och från träffen på egen maskin.