Det blev en bra träff, trots allt....

För att inte krocka med den stora internationella VOC-träffen i Belgien flyttades träffen från inarbetade "före midsommar" till slutet av augusti. Tänk om det blir kallt höstväder då.
- Nejdå, det blev härligt högsommarväder.

Går det att hitta en bra plats till överkomligt pris i storstadsområdet?
- Jodå, Patrik hittade Flottsbro till kostnader som inte på något sätt blev anmärkningsvärda.

Flottsbro kom med tuffa krav i sin första offert. Minst 50 deltagare, hårda och dyra villkor för avbokningar och stora förskottsbetalningar. Det gjorde att vi började leta efter alternativ, t.ex i Västerås
- Flottsbro kom sedan med en bättre offert baserad på minst 30 deltagare och en del andra bättre vilkor som gjorde att vi vågade gå vidare.

Fredagens grillafton skulle vi sköta själva. Några grillplatser fanns det på området, men tänk om någon annan hann före eller om det blev regn. Kanske skulle vi behöva köpa några billiga partytält
- Vi fick använda Värdshusets grillar på verandan och äta inomhus i konferenslokalen. Dessutom blev det inget regn.

Inbjudan kom ut sent till de utländska Vincent-åkarna. Det blev också osäkert om vi skulle hinna få med någon inbjudan i sista klubbtidningen innan träffen eftersom redaktören skulle till VOC-träffen i Belgien. Tidningen kom dock ut ganska tätt innan sista anmälningsdagen till träffen.
- De flesta från utlandet som brukar komma dök upp. Tidningen blev med liten marginal färdig i tid innan Belgienresan. Totalt kom det 49 deltagare på 26 Vincent. Ganska normalt!

Finns det verkligen utflyktsvägar utan stadstrafik så nära Stockholm?
- 08-gänget hade hittat suveräna mc-vägar på Södertörn.

Zombievarning utfärdad för Flottsbro Camping i de flesta svenska tidningarna och nyhetskanalerna. Vår träffplats blev plötsligt rikskänd. Får vi vara ifred för de där hemska zombierna som krälar omkring nakna?
- Det visade sig vara ryska turister som ätit lite olämpliga svampar och vi såg inte till dem. Willy lovade att inte plocka svamp i närområdet till fredagens grillafton.

Tänk vilken tur vi hade ! Med tur och skicklighet löser sig det mesta. Och tack till Patrik och gänget.

Träffvärd var Patrik O och han hade ett gäng andra 08:or som medhjälpare.
Fixargänget
Mikael A
Peter S, Kenta K och Marja-Leena R, Patrik O Willy S
Boak L
Välj träff Första bilden (fredag)