Inbjudan till lokal träff:

Den efterlängtade, omtalade och ännu ej bildade pensionärsföreningen i Skandinaviska Vincentklubben inbjuder till museibesök.

Lördagen den 4 februari klockan
11:30 samlas den som vill på Aeroseum, Holmvägen 100, 417 46 GÖTEBORG (östra sidan av Säve flygpats).

Eftersom vi verkar bli många (21 anmälda 1/2) så startar vi lite tidigare än vad som tidigare meddelats. Detta så att alla hinner fika.
Tyvärr ingen Picador men kanske några andra flygfän
Gemensam Guidad tur kl. 13.00 ingår i entrén.

På museet finns tillgång till lättare förtäring. Det är mer svalt än kallt i bergrummen så tag med eller på varma kläder.
Finns även möjlighet att testa flera olika flygsimulatorer. 15 min kostar 50: -

Efter museibesöket träffas vi på Micke Glatzl:s företag för ytterligare fika samt den trevliga aktiviteten "plocka isär någon annans Vincentmotor utan att plocka ihop den igen".
Förstagångsbesökare anbefalles att ta med en motor eller växellåda som kan dissekeras med glada och förfärade tillrop av den församlade Vincentmobben.

Bra om jag får reda på intresse senast torsdag 2 febr. Blir vi mer än 15-20 vill fikapersonalen veta detta i förväg. Även fikagänget hos Micke vill veta hur många som kommer.

I vanlig ordning, alla med Vincentanknytning är välkomna. Jag saknar maillista och de uppgifter jag har är till viss del oaktuella. Sprid till de ni tror kan vara intresserade.

Calle o Neville

070 4545251

Aeroseums hemsida