Inbjudan till lokalträff (uppdaterad):
Sista hösten/vintern hade vi två lokalträffar, Bynanders museum och Aeroseum. Bägge gav mersmak så vi ser gärna att det blir en tradition.
Vi träffas därför på Husqvarna Fabriksmuseum söndagen 8 oktober kl. 12:00 - 12:15.

Program:
- 12:15 Man har hunnit låsa upp alla dörrar och fått fart på kaffebryggaren, så det är möjlighet till lätt fika i receptionen.
- 12:30 En guide möter upp och inleder med en kort berättelse och därpå följer en guidad rundvandring i lokalerna.
- 14:00 åker vi vidare till Ölbryggeriet (tidigare Kroatorpet) för lunch.

De som trotsar vädrets makter och anländer på en Vincent kan köra upp genom grindarna och parkera direkt utanför ingången så att vi där kan ta ett foto. Övriga parkerar på besöksparkeringen på andra sidan vägen. Det är bra skyltat i Huskvarna mot Fabriksmuseumet.

Ölbryggeriet ligger norr om Huskvarna utmed Grännavägen (gamla riksvägen). På söndagar serveras:
Söndagsmiddag (varmrätt), 120:- Kocken funderar, så vad det blir får vi reda på senare.
Feta- eller räksallad för 135:-
Räkmacka 120:-

Jag förutsätter att alla som anmält sig också kommer med och äter efteråt. Meddela oss i annat fall så vi inte bokar onödigt mycket bord.

Inträdet är 50:- . Kostnaden för guide är 1.000:- och den kostnaden delar alla lika på. Eftersom vi var 18 anmälda (nu är det 21) blir det 56:- / man. Summa 106:-. Betala helst in till klubbens bankgiro 5147-2249 i förväg, annars med jämna pengar vid ankomsten.

Anmälningstiden gick ut söndagen 24 september. Ett mindre antal efteranmälningar är möjliga, men guiden klarar av max 25 besökare.

Anmälan till Mats Johansson 070-5088600 eller matsikimramala@gmail.com

Läs mer om Fabriksmuseum på: Kolla Ölbryggeriets sida:
www.husqvarnamuseum.se
http://kroatorpet.se
Ett museum som visar Husqvarna- fabrikens långa historia och många av dess produkter, bl.a. motorcyklar och spisar m.m. Ölbryggeriet hette tidigare Kroatorpet.
Det finns bra parkeringsmöjligheter utanför.