Göteborgsgänget firar Vincents namnsdag med bruna bönor, 19-01-22.
Göteborgsgänget firade Vincents namnsdag, 22 januari, med bruna bönor, raggmunk och fläsk på Kärra Värdshus. 8 personer hörsammade uppmaningen att samlas hos Neville, efter lunchen, med social träning och tedrickande . Vissa av de närvarande var dagen till ära klädda i Vincentkeps. Som synes, inte bara äkta Göteborgare, utan även några som åkt några mil.
Efter lunchen hemma hos Neville. Som alltid, en hel del intressant att titta på och diskutera.

Även i Stockholmstrakten firades Vincent-dagen.
SVC:s lokala avdelningar från Norrköping och Stockholm firade Vincents namnsdag lördagen den 26 januari , för att passa deltagarna när det gäller jobb, resvägar etc. Vi började hos Kåre på Bolindersmuseet i Kallhäll med visning av museet, fika och lunchmacka och en titt på den utmärkta filmen om Bolinders Fabriks AB , dess medarbetare genom tiderna , bostäder och produkter. Därefter ett besök hos Boak på hans kombinerade veteranverkstad för lastbil och mopeder.
Efter det avslutade vi med middag hemma hos Boak . Kent och Marja-Leena hade lagat en mycket god shepheards pie , Boak tillredde klyftpotatis och gröna ärtor och Willy hade bakat en supergod tårta. Det man ville dricka till middagen tog man med sig själv. Middagen avslutades med kaffe , whisky och gruppfotografering. Boaks granne plåtade deltagarna och dessa har godkänt publicering enl reglerna om GDPR. (dataskyddslagen) Foto Nina Margareta Malm Pettersson.