"BAKRAMSBYTET"
FACIT - Rätta svar

Stures Rapide hade en bakram/svingarm som någon gång blivit utbytt. Han fick reda på att Börje hade hans originalsving och de kom överens om att byta. Sture skruvade av sin och åkte ner till Börje för att göra bytet. Sture skickade oss några bilder från bytet, men i en av dem är det några underligheter. Försök hitta dem !

Vid en närmare granskning hittade vi dock flera underligheter med bilden. Eller kan det vara så att en undersysselsatt kassör varit och kladdat i bilden?
Tävlingen går ut på att hitta så många som möjligt av konstigheterna. Om Du hört talas om tävlingen "Finn 5 fel" så glöm det och sluta INTE leta efter 5 upphittade! Då lär Du inte vinna!.
Rätt (förhoppningsvis) svar skickas till Jan Stigsén, Ömmesala 4, 514 52 Länghem. Du har till 31 januari på Dig, samma datum då medlemsavgiften skall vara betald. Tävlingsjuryn består av Mats och Jan som är relativt omutbara. Chansen att utses som vinnare ökar om Du hittar de svåraste konstigheterna och om Du dessutom kommer med roliga kommentarer till varför det är fel.

Vinnaren får träffavgiften till 2021 års Vincentträff betald av klubben. Fram med det stora förstoringsglaset!

Det går också bra att maila svaret till kassören/webmaster

eller till herr ordförande Mats.

Stures Rapide var "Månadens Vincent" nu i september. Vill Du kolla närmare på den så klicka här.

Faciit kommer att visas här någon gång i februari.