Månadens Bild september 2020 - Picture of the Month September 2020
We got this picture from Jörgen R. His Black Prince is parked under the sign "No Parking". The place is Grundsunda medeival church just north of Örnsköldsvik.

Comments from other club members assure him that it doesn't apply to royals like kings and princes.

Den här bilden har vi fått från Jörgen R och det är hans Black Prince som parkerats som det anstår en prins utanför Grundsunda medeltidskyrka norr om Örnsköldsvik.
Konstig skylt tyckte Jörgen....
Någon som kommenterat bilden har påpekat att skylten givetvis inte gäller prinsar och andra kungligheter. Det påminner om en historia:

Kung Olav av Norge skulle besöka den danska drottningen Margrethe i Köpenhamn. Hans åkte bil mellan Oslo och Köpenhamn på E6:an. Strax norr om Göteborg stannade plötsligt chauffören mitt på motorvägen och började backa. Kung Olav frågade vad som stod på och chauffören svarade att det var en skylt där det stod att man skulle backa. Kungen svarade att det givetvis inte gällde kungar, så de fortsatte. Det gick bra ända till söder om Göteborg där de såg en skylt: Kungsbacka.

This is a joke, but it's only funny in swedish.

Andra klubbmedlemmar (t.ex. webmaster) är mer försiktiga med att parkera och lyder skyltarna till punkt och pricka, Den här bilden är från träffen 2010 på Bornholm.
Verkligen välorganiserat med speciellt anpassad parkering för XXXXL mc utanför rundkyrkan i Österlars.

Most other club members does follow all parking instructions. Here an example: Very well organized with a special parking for owersize motor-cycles and busses outside the church in Österlars, Bornholm. From our Scandinavian Rally 2010.