SCANDINAVIAN VINCENT CLUB
Uppdaterad
2020-12-07
Medlems-Inloggning
Du läser ju redan svensk text, så varför klicka här?
Text in english (or close to english...)
Start
Skall hända
Har hänt
Bilder
Historik & teknik
Litteratur
Pressklipp
Kontakt / bli medlem
Sälj & Köp
Länkar
Diverse
För att komma i kontakt med klubben, t.ex. för större donationer eller vid intresse av medlemsskap, ring eller maila klubbens ordförande, Mats Johansson.
Vid inrikes betalningar från Sverige:

Bankgiro: 5147-2249

Vid internationella betalningar från utlandet:

IBAN: SE11 6000 0000 0004 2504 6001

BIC/SWIFT: HANDSESS

Medlemsavgiften är för närvarande 250:- SEK årligen.

Klubben är öppen för alla, i första hand i Skandinavien. Medlemmar i andra länder är även de välkomna, men får då räkna med att den information som lämnas ofta bara är på något av de skandinaviska språken. De som har mest utbyte av att vara medlemmar är givetvis de som äger en Vincent, men även de som tidigare haft en sådan, eller de som bara är intresserade av Vincent kan finna nöje av att vara med i gänget.

Vad Du får ut av Ditt medlemsskap:

- Varje år arrangeras en mycket trevlig Vincentträff någonstans i Sverige, Danmark eller Norge som brukar ha 50-100 deltagare och 30-50 Vincent motorcyklar
Till denna väljer de riktigt seriösa att åka några dagar innan träffen tillsammans med Carl-Magnus Sjöblom för att uppleva både vackra turer och genuin kamratskap av bästa kvalitet. 2012 hade vi en fantastiskt fin träff i Örnsköldsvik och vissa hade "nöjeskört" 200 mil med sin Vincent för att ta sig till Ö-vik. 2015 avhölls träffen i Olofström kombinerat med utställning på Nostalgia Festival och 2016 träffades vi på Fleninge Motell utanför Helsingborg.

- Klubben ger ut en tidning två gånger per år med läsvärda reportage, tekniska tips och annat av intresse.

- Du lär känna många klubbkompisar som kan vara mycket värdefulla när Du behöver goda råd om reparationer, modifiering, underhåll och användandet av Din Vincent. Många av medlemmarna har stor erfarenhet och berättar gärna om de misstag de själva gjort för att Du skall undvika dessa.

- Du får tillgång till värdefull teknisk information som publicerats i äldre klubbtidningar sedan starten 1972, som vi nu också håller på att lägga ut på medlemssidorna här på klubbens websida.

- Ibland arrangeras lite mindre lokala sammankomster, t.ex. garageträffar där mycket mekartips kan uppsnappas.

Du blir medlem genom att kontakta ordförande eller sekreterare och anmäla Ditt intresse. Sedan får Du betala in medlemsavgiften, 250:- SEK, till vår högt aktade kassör.

Mats Johansson, Morängatan 17, 593 37 VÄSTERVIK

Tel: 076-1011650, 0490-312 01

Motorcyklarna är ibland original men många har fått större eller mindre modifieringar av sina ägare för att ägare och motorcykel skall passa bättre ihop.
Även ägarna kan vara original men många har modifierats av sina Vincent motorcyklar och intresserade kollegor i klubben.

Om Du har en Vincent som blivit stående och Du tycker att någon annan skulle ha större nytta av den kan Du kontakta oss. Vi kan annonsera ut den på vår medlemssida och ofta känner vi någon medlem, eller någon som skulle vilja bli medlem, som letar efter en maskin.
Samma sak gäller om Du vill bli medlem, men först vill komma över en egen Vincent. Kontakta oss och hör om vi känner till någon som vill sälja. Kan vi hjälpa till att få ut ytterligare en Vincent med lycklig ägare på de skandinaviska vägarna blir vi bara glada.

Själv blev jag Vincent ägare efter att ha fått låna en Vincent Comet 1951 under en vecka av en mycket generös man. Ingen av oss visste precis vad vi gjorde. För mig var det ett fantastiskt förtroende och en början på en härlig hobby. Min bild av det han gjorde var både stort hjärta och mod.

Mats Johansson

Genom att ansöka om medlemskap och betala medlemsavgiften anses det som om du lämnar Ditt medgivande till att vi lagrar personuppgifter om Dig på data. Vi registrerar kontaktuppgifter (namn, adress, telefon och e-mail) samt innehav av Vincent mc (frivilligt att lämna). Därutöver betalningsuppgifter nödvändiga för administration av medlemsavgift.

Klicka här för att se klubbens integritetspolicy!